Babys rum bör inredas med omsorg

Redan vid den första lyckliga tiden bör ni börja planera för ert kommande barns rum. Det ska vara mysigt och inredas med känsla för den lilla nya människan. Rummet bör spegla de känslor som ni har och förväntar er av den första tiden.

Naturmaterial

Samtidigt som rummet ska vara funktionellt så ska det avspegla er. Det bör inredas med naturmaterial så att den lille får vänja sig till yttervärlden. Vit kan vara en bra basfärg att bygga vidare på. Rummet ska andas harmoni och där ni tillsammans kan känna ett lugn när vi har era små mysstunder tillsammans. Många av de material som finns på marknaden idag innehåller många gifter, men det finns sätt att undvika dem.

Ljuset

Classic children room white color 3D rendering

Ljuset i barnrummet bör vara snällt för ögat men ändå inte dunkelt. Man skulle kunna säga att belysningen inte får vara för skarp, men inte för svag heller utan helt enkelt medium, lagom. Med olika ljuskällor får du olika spridningar och kan skapa en vacker atmosfär i rummet. En lampa som sprider ett behagligt ljus och som har naturmaterial är Eos medium vit. Den är dessutom lätt att rengöra med hjälp av en enkel hårtork.

Inspiration

Behöver du inspiration för att skapa ditt barnrum, eller kanske bara hitta det där lilla extra för rummet så finns det en hel uppsjö av intressanta sidor på nätet som du kan läsa. Kanske har du vänner som du kan använda dig utav som inspirationskälla.

Luta dig tillbaka

Nu när ditt barnrum är klart får du äntligen luta dig tillbaka och njuta av det nya rummet. Du sluter ögonen och tänker på det lilla livet som växer inuti dig och som snart kommer att bo i rummet. Öppna ögonen och se dig omkring, du kan känna dig stolt över vad du åstadkommit. Ett vackert, harmoniskt inrett baby rum med naturmaterial. Den fåtölj som du valt till dig själv vet du att du kommer spendera många stunder i. Den är sittvänlig och du försöker känna efter hur det kommer kännas när du sitter där ammandes ditt barn.

Leave a Comment

mts_howto